Tik Tok: Μυθικά ποσά κερδίζουν τα «αστέρια» της εφαρμογής (photos)

Αστρονομικά είναι τα κέρδη από τα ποσταρίσματα.

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια φαίνεται πως κέρδισαν οι επτά πιο διάσημοι χρήστες του Tik Tok την περασμένη χρονιά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε νέα έκθεση από το Forbes.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση, στην κορυφή βρίσκεται η 19χρονη Easterling, η οποία κατάφερε να αυξήσει τον τραπεζικό της λογαριασμό κατά πέντε εκατομμύρια δολάρια, έχοντας διαφορά περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων από την 16χρονη Charli D’ Amelio. Μάλιστα, η 19χρονη αδερφή της τελευταίας, Dixie είναι στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας με 2,9 εκατομμύρια δολάρια κέρδη και στην τέταρτη θέση είναι η Loren Gray με 2,6 εκατ. δολάρια.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Την πρώτη επτάδα συμπληρώνουν οι Josh Richards με 1,5 εκατ. δολάρια και με 1,2 εκατ. δολάρια ακολουθούν οι Michael Le και Spencer X. Όπως σημειώνεται από το Forbes, τα κέρδη υπολογίζονται προ φόρων και είναι για το διάστημα 30 Ιουνίου 2019 μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020.

«Για να εκτιμήσουμε τι έβγαλαν, μιλήσαμε με τους ίδιους τους influencers, πράκτορες, μάνατζερ, διαφημιστές και επενδυτές», ήταν η εξήγηση που έδωσε το Forbes αναφορικά με την λίστα που βγήκε και τον τρόπο που… επελέγησαν οι κορυφαίοι TikTokers.

Δείτε στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρες Εύβοια: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά δέντρο στη Χαλκίδα (video)

«Μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει»! Συγκλονιστικά βίντεο απ’ τη Θεομηνία στο Μπούρτζι

Απίστευτο! Kάνει… βουτιά στα ορμητικά νερά της βροχής (video)

Exit mobile version