Άνοιξε θέση εργασίας για τους φανατικούς του Football Manager!

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο

Κάθε ποδοσφαιρόφιλος που ασχολείται με το gaming και σέβεται τον εαυτό του, θα έχει παίξει έστω μια φορά στη ζωή του το Football Manager.

Αυτή η προπονητική… αρρώστια που υπάρχει εδώ και χρόνια στο χώρο, έχει «κολλήσει» εκατομμύρια gamers στον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα να αποδείξει το πόσο καλός προπονητής είσαι και μάλιστα επί πληρωμή!

Η SI Games, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της σειράς FM, ζητά άτομο που να παίζει Manager και να παίρνει κανονικό μισθό. Σύμφωνα με την αγγελία που ανέβασε η εταιρεία, η εργασία θα είναι 8ωρη και σκοπός είναι ο παίκτης-εργαζόμενος να δίνει:

1. feedback για bugs του παιχνιδιού
2. να δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά
3. να παρέχει γραπτή και προφορική αξιολόγηση για το ρεαλισμό και την ποιότητα των γραφικών, με στόχο τη βελτίωση του προϊόντος.

Για να έχεις μία ευκαιρία για τη θέση, θα πρέπει να γνωρίζεις καλά αγγλικά και να έχεις προϋπηρεσία σε ομάδες QA Testing.

Η συνεργασία με την SI θα είναι τετράμηνη στα γραφεία της εταιρείας, στο Στράντφορντ (Λονδίνο). Όπως επιβεβαιώνει η εταιρεία σε σχετικό tweet, δεν απευθύνεται μόνο σε Άγγλους για την κάλυψη της θέσης….

Μπορείς να δεις όλες τις πληροφορίες για τη θέση εργασίας πατώντας ΕΔΩ

Exit mobile version