Το «διαμάντι» στις υπερ-τροφές!

Το «διαμάντι» των γηπέδων του μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητα ο Δημήτρης Διαμαντίδης και το «διαμάντι» στα συμπληρώματα διατροφής είναι με διαφορά το Ιπποφαές από τηSuperfoods.

Και όχι άδικα. Αφιερώστε λίγο χρόνο να διαβάσετε τι περιέχει η μικρή αυτή μαγική κάψουλα και γιατί ο αρχηγός των Πρασίνων την επιλέγει καθημερινά ως συμπλήρωμα στη διατροφή του.

Το Ιπποφαές είναι ένας φυσικός συνδυασμός συστατικών που αυξάνει την αντοχή τού οργανισμού, ενισχύει την πνευματική και σωματική απόδοση και προσφέρει όλα τα οφέλη των Ω λιπαρών οξέων. Με λίγα λόγια είναι μία φυσική πηγή δύναμης και ενέργειας!

Το Ιπποφαές της Superfoods περιέχει πάνω από 190 συστατικά, δηλαδή ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, αναλγητική και επουλωτική δράση. Έτσι, προσφέρει στον οργανισμό ενέργεια, τόνωση και ευεξία και είναι αποδεδειγμένα ένας σημαντικός σύμμαχος ομορφιάς, καθώς χαρίζει λαμπερά μαλλιά, δέρμα και νύχια.

Επιπλέον, περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, χαλκό, κάλιο, νάτριο, σελήνιο και ψευδάργυρο, απαραίτητα για την πνευματική και σωματική υγεία και εμποδίζει την συγκέντρωση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία. Το Ιπποφαές περιέχει ακόμα, υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, περίπου 15 φορές περισσότερη από το πορτοκάλι, γεγονός που το κατατάσσει στις πιο πλούσιες πηγές βιταμίνης C!

Το Ιπποφαές από την SUPERFOODS είναι το «διαμάντι» που λάμπει ανάμεσα στα υπόλοιπα συμπληρώματα διατροφής, δρα με αποδόσεις όπως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και κερδίζει στα σημεία!

Επιλέξτε το!

Exit mobile version