Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες από το σπίτι του Οσκαρ Πιστόριους

Φωτογραφικά ντοκουμέντα που σοκάρουν από το σπίτι του Οσκαρ Πιστόριους τη βραδιά της δολοφονίας της Ρίβας Στέενκαμπ, βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που φέρνουν στο «φως» δύο ιατροδικαστές για την υπόθεση της δολοφονίας της Ρίβας Στέενκαμπ από τον έξι φορές χρυσό παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους.

Ένα νέο βιβλίο δύο ιατροδικαστών αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο 29χρονος Όσκαρ Πιστόριους, όπως υποστηρίζουν στο βιβλίο τους οι συγγραφείς, «έντυσε» το γυμνό άψυχο κορμί της κοπέλας του Ρίβα Στέενκαμπ, αφού την πυροβόλησε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πριν από τρία χρόνια.

Οι δύο αναλυτές Calvin και Thomas Mollett έδωσαν επίσης στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητες φωτογραφίες που αποδεικνύουν, όπως τονίζουν, πως ο Πιστόριους δολοφόνησε τη Ρίβα.

Σύμφωνα με την γνώμη δύο ιατροδικαστών το μαύρο μπλουζάκι που φορούσε η Στέενκαμπ όταν την βρήκε η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος, δεν έχει πάνω του οπές που να ταιριάζουν με τα τραύματα από τις σφαίρες, ενώ πάνω του εντοπίστηκε ελάχιστο αίμα.

Δείτε τις φωτογραφίες στο www.newsbomb.gr.

Exit mobile version