Οι απαντήσεις του Πάτση για τη Θεσσαλονίκη

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου απάντησε στο γιατί βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα, στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Πανσερραϊκού μάλιστα, παραμονές της τελευταίας και κρισιμότατης αγωνιστικής της Football League

Ο Ανδρέας Πάτσης, έδωσε τις δικές του απαντήσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM Θεσσαλονίκης, καθώς υποστήριξε: «Ναι, πράγματι βρέθηκα στο ξενοδοχείο, συμπτωματικά όμως. Δεν ήξερα ότι είναι εκεί η αποστολή του Παναιτωλικού και μάλιστα κάποια στιγμή τους είπα, ομάδα Β’ Εθνικής και έχετε τόσα λεφτά για κεντρικό ξενοδοχείο. Ο λόγος που βρέθηκα στο ξενοδοχείο είναι ότι έχω δικηγορικό γραφείο και στη Θεσσαλονίκη. Αλλωστε, στη Θεσσαλονίκη με βρίσκετε και τώρα που μιλάμε».

Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου πρόσθεσε επίσης ότι: «Κάποια στιγμή ήρθε και ένας άνθρωπος και μου είπε «γεια σου πρόεδρε» και μου είπε ότι είναι από τον Εργοτέλη. Εγώ δεν τον ήξερα. Μου είπε ότι είναι στη Θεσσαλονίκη για να διανυκτερεύσει και να βγει έξω το βράδυ πριν πάει για τον Βόλο. Ηταν μία σύμπτωση και τίποτε περισσότερο».

Exit mobile version