Ντροπή! Ο Ντε Βινσέντι αποκάλεσε τα Σκόπια…«Μακεδονία»

Σάλο στο φίλαθλο κοινό έχει προκαλέσει η κίνηση του Τόμας Ντε Βινσέντι να αναφέρει τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

Με ένα «τιτίβισμα» του ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στο ΑΠΟΕΛ άναψε φωτιές στον ελληνικό και κυπριακό λαό καθώς αποκάλεσε τα Σκόπια… «Μακεδονία». Αναμφίβολα ο παίκτης που για μία πενταετία αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ολυμπιακού θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα και να σέβεται την ιστορία της χώρας που κάποτε τον φιλοξενούσε.

Αναλυτικά τα όσα πόσταρε στο twitter ο παίκτης: «Φτάσαμε Μακεδονία (σ.σ. τα Σκόπια). Αύριο το σημαντικό παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο».

Ωστόσο οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ του τα έψαλλαν κανονικά: «Aν δεν μπορείς να σεβαστείς την ιστορία και τις ρίζες της ομάδας μας, τότε δεν πρέπει να παίζεις για ‘μας» του απάντησε ένας οργισμένος Κύπριος οπαδός, ενώ ακολούθησε και δεύτερος: «Ηλίθιε $%@#%. Λέγεται ΠΓΔΜ ή Σκόπια. Δεν το έμαθες μέχρι τώρα;». Στην συνέχεια, ο Τόμας Ντε Βινσέντι προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά και πάλι προκάλεσε με τις νέες του δηλώσεις «Δεν είχα πρόθεση να βλάψω τα συναισθήματα κάποιων. Απλώς, έτσι μας τα έμαθαν στο σχολείο», έγραψε.

Exit mobile version