Απίστευτο: Δεν θα πιστεύετε ποιος ποδοσφαιριστής «ψώνισε» μαύρη Καλλονή από Κυψέλη κι έκανε… επίδειξη!

Ακολούθησε συνταγή Λούα Λούα… Πλήρωσε μαύρη γαζέλα και κατέβηκε σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής για να κάνει τα δικά του!

Η ιστορία έγινε εκεί κατά τα τέλη Αυγούστου, σε μια σκοτεινή γωνιά στο κέντρο της Αθήνας…

Ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας, ο οποίος μετείχε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, απολάμβανε τις τελευταίες μέρες των διακοπών του πριν πάρει τις βαλίτσες του για να μετακομίσει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου ήδη είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του.

Σε μία από τις βραδινές του εξόδους στο «Ακρωτήρι Club», αποφάσισε να κάνει τη διαφορά θέλοντας να εντυπωσιάσει την παρέα του. Ελεύθερο παιδί -αφού είναι χωρισμένος εδώ και καιρό- επέλεξε να κάνει την εμφάνισή του με μια καλλονή Αφρικανή παρτενέρ, την οποία δεν την γνώριζε από πριν αλλά ήξερε πού θα τη βρει. Μια τακτική την οποία ακολουθούν τελευταία ολοένα και περισσότεροι σταρ της μπάλας…

Πριν κατέβει παραλιακή, με το ακριβό του αυτοκίνητο χώθηκε στα στενά της Κυψέλης όπου τα τελευταία χρόνια ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια τα μικρά αφρικανικά κλαμπάκια και πήγε συστημένος να βρει την κοπέλα η οποία είχε ενημερωθεί από πριν για τα περαιτέρω.

Το τι επακολούθησε μπορεί ο καθένας να το καταλάβει, με τον ποδοσφαιριστή να κάνει το «κομμάτι» του -και μάλιστα χωρίς να ξοδευτεί ιδιαίτερα- και τη sexy μαύρη «γαζέλα» να επιστρέφει το πρωί και πάλι στη… μαύρη καθημερινότητά της, νιώθοντας πως έστω και για λίγες ώρες έζησε το όνειρο…

Exit mobile version