Θα σας λύσει τα χέρια.
Σίγουρα θα έχετε φτάσει κάποια στιγμή, είτε στο τραπέζι, είτε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ποσότητα του αλατιού που θα θέλατε να ρίξετε στο φαγητό. Όση προσπάθεια και να καταβάλλατε, το αλάτι δεν πέφτει από την αλατιέρα, μια και έχει πετρώσει.
Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος που θα σας βοηθήσει να βάλετε τέλος σ’ αυτό το πρόβλημα. Και η λύση έρχεται μ’ ένα υλικό που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας. Μάλιστα, θεωρείται εξαιρετική πρώτη ύλη, όχι μόνο για την δουλειά που το θέλουμε στο αλάτι, αλλά και για φαγητό.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε λίγο από αυτό το προϊόν στην αλατιέρα σας και τα υπόλοιπα θα τα… αναλάβει να τα κάνει μόνο του. Δείτε παρακάτω στην gallery ποιο είναι το κόλπο. Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.
Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.
Διαβάστε επίσης: Big Brother: «Έπεσε» το Live Streaming – Γιατί δεν μπορεί να αντιδράσει το ΕΣΡ
Βίντεο-σοκ: Έκλεψαν μαθήτρια ζωντανά σε διαδικτυακό μάθημα
Τον έβαλαν μέσα σε θάλαμο με 200 κιλά παγάκια για να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ! (video)