Ανοίγει σακούλα με δύο κέρματα – Τρομερό κόλπο (video)

Το τρικ που θα σας «τρελάνει».

Πολλές φορές έχουν φτάσει κοντά στην… τρέλα όταν θέλουμε να κάνουμε απλές… κινήσεις, αλλά μερικές δυσκολίες δεν μας το επιτρέπουν ή όταν τελικά τα καταφέρνουμε, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα θέλαμε.

Όπως για παράδειγμα το άνοιγμα μιας πλαστικής σακούλας που έχει κλείσει αεροστεγώς. Οι πρώτες προσπάθειες μπορούν να πέσουν στο… κενό, ενώ όταν τελικά μπορούμε να βρούμε τον τρόπο για να τις ανοίξουμε, καταλήγουμε να μαζεύουμε το περιεχόμενο, καθώς το άνοιγμα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος για… απογοήτευση. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μία σειρά από έξυπνα κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια και θα δώσουν λύσεις σε απλά και καθημερινά προβλήματα, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν… πονοκέφαλο.

Όσον αφορά στο άνοιγμα της σακούλας, η λύση έρχεται μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι δύο λεπτά. Όχι από τον χρόνο σας. Δύο μονόλεπτα κέρματα. Βάζετε το ένα από την μία πλευρά και το άλλο από την άλλη και τραβάτε, όπως θα ανοίγατε την συσκευασία. Τα καταφέρατε…

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Καρέ καρέ η εξέλιξη και η τάση μέχρι τις 25 Ιουλίου! Με ή χωρίς καύσωνα;

Πήγε για μία μπύρα, κατέληξε στην Ίμπιζα και τον χώρισε η κοπέλα του (photos)

Φαντάρος κατάπιε 17 πέτρες για να πάρει αναβολή απ’ τον στρατό (video)

Exit mobile version