«Πάγωσαν» όταν βγήκαν στην πισίνα και είδαν ένα απίστευτο… επισκέπτη (video)

Πρέπει να τρόμαξαν αρκετά.

Μπροστά σε μία απίστευτη… ανακάλυψη βρέθηκε μία οικογένεια, όταν αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον ήλιο και ετοιμάστηκαν να βγουν στην πισίνα του σπιτιού τους για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Ωστόσο, αναγκάστηκαν σχεδόν άμεσα να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να καλέσουν τις αρχές.

Είναι από τις φορές που εύχεσαι να μην σου τύχει ποτέ στην ζωή σου. Όταν όμως γίνεται θα πρέπει να βρεις την… δύναμη να «σχεδιάσεις» τα επόμενα… βήματά σου για να μπορέσεις να συνεχίσεις χωρίς να νιώθεις κάποιο φόβο. Άλλωστε, πρόκειται για ένα συναίσθημα που δεν είναι αρεστό σε κανέναν.

Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσαν και τα μέλη της οικογένειας στην… ιστορία μας, καθώς μόλις βγήκαν στην πισίνα τους και ετοιμάστηκαν να κάνουν βουτιά στο νερό και να δροσιστούν, βρέθηκαν μπροστά σε μία απίστευτη ανακάλυψη.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Βλέπετε, εκατοστά δίπλα από την πισίνα ήταν ένας μεγάλος πύθωνας, ο οποίος δεν… κουνιόταν σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα, μόλις τον παρατήρησαν λίγο περισσότερο, διαπίστωσαν πως η κοιλιά του ήταν… γεμάτη, δείγμα πως πριν από λίγη ώρα είχε… απολαύσει το γεύμα του.

Έτσι, κάλεσαν τους ειδικούς, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο. Μάλιστα, ο άνθρωπος από το γραφείο «Sunshine Coast Snake Catchers» που ανέλαβε να πιάσει τον πύθωνα, διαπίστωσε πως το ερπετό είχε όντως φαγητό στην κοιλιά του. Όπως τόνισε στην σελίδα στο Facebook, ο πύθωνας μάλλον είχε φάει ένα πόσουμ. Παράλληλα, είδε τραύματα στο σώμα του ερπετού, δείγμα πως πριν από το γεύμα είχε προηγηθεί… πάλη μεταξύ των δύο ζώων.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες; Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (vid)

Αυτοκίνητο βγάζει… φλόγες από κάτω – Δεν υπάρχει αυτό που έγινε (video)

Πήρε τις φλούδες από τις μπανάνες και τις έβαλε στον κήπο – Δείτε γιατί (photos)

Exit mobile version