Αυτός είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος! Ξανακέρδισε εκατομμύρια σε ξυστό! (photos+video)

Του… έτυχε ξανά μέσα σε τρία χρόνια.

«Αν έχεις τύχη διάβαινε», αναφέρει ένα ελληνικό ρητό και αυτό φαίνεται πως ταιριάζει… γάντι στην περίπτωση ενός άνδρα, ο οποίος αποδείχθηκε ως ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου, κερδίζοντας πολλά εκατομμύρια στο ξυστό. Όχι μόνο μία φορά, αλλά δύο.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Κλαρκ, για τον οποίο και σας γράφουμε, πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2017 είχε καταφέρει να κερδίσει 5 εκατομμύρια δολάρια στο ξυστό. Ωστόσο, δεν… σταμάτησε εκεί, μια και συνέχισε να… δοκιμάζει την τύχη του. Μάλιστα, περίπου τρία χρόνια αργότερα, αποδείχθηκε πως έκανε καλά που δεν σταμάτησε να παίζει.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Βλέπετε, πριν από μερικές μέρες, στις 4 Ιουνίου, ο Μαρκ Κλαρκ αποφάσισε να αγοράσει δελτία, από κατάστημα στο Κάρλετον, αξίας 30 δολαρίων και κατάφερε να κερδίσει και πάλι. Μάλιστα, τα κέρδη του έφτασαν και πάλι στα 4 εκατομμύρια δολάρια.

Έπειτα από τη νέα του επιτυχία, ο Αμερικάνος μίλησε στα τοπικά Μέσα, όπου και αποκάλυψε τον… λόγο της τύχης του. «Αν φαντάζει απίθανο να κερδίσεις με τη μία εκατομμύρια δολάρια, φανταστείτε τι σημαίνει να σου συμβαίνει αυτό και δεύτερη φορά. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που νιώθω», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε κάνοντας αναφορά στον λόγο που μπόρεσε να κερδίσει και πάλι 4 εκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζοντας πως όλα οφείλονται στο τυχερό νόμισμα που του είχε δώσει ο πατέρας του και το χρησιμοποιούσε κι εκείνος για να παίζει ξυστό. «Χάσαμε τον πατέρα μου πριν από ένα χρόνο μετά από προβλήματα υγείας και όλο σκέφτομαι ότι εκείνο το τυχερό νόμισμα με βοήθησε να ξανακερδίσω», υποστήριξε.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες…

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες; Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου (vid)

Αυτοκίνητο βγάζει… φλόγες από κάτω – Δεν υπάρχει αυτό που έγινε (video)

Πήρε τις φλούδες από τις μπανάνες και τις έβαλε στον κήπο – Δείτε γιατί (photos)

Exit mobile version