Εσείς γνωρίζετε γιατί δεν πρέπει να τυλίγετε το φαγητό με αλουμινόχαρτο πριν το μαγειρέψετε;
Το αλουμινόχαρτο είναι από τα υλικά που χρησιμοποιούμε πολύ στη μαγειρική, συνήθως όταν πρόκειται να ψήσουμε κάποιο κρέας, ψάρι ή λαχανικό στο φούρνο. Ψήνοντας το φαγητό μέσα στο αλουμινόχαρτο, πετυχαίνουμε ένα βγει ζουμερό και καλοψημένο.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play