Στην αγορά η «έξυπνη» συσκευή για τα αχαμνά! (photos)

Όχι δεν κάνουμε πλάκα – Δείτε τι κάνει!

Θα μπορούσε να είναι μια καλή φάρσα αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, πρόκειται για πραγματικότητα. Μετά τα smartphones, τα smartwatches και άλλες «έξυπνες» συσκευές που έχουν διευκολύνει τη ζωή μας, σειρά έχει η… έξυπνη συσκευή για τα αχαμνά!

Πρόκειται για συσκευή ψύξης που δημιουργήθηκε από την πολωνική εταιρεία Cooltec και στην ουσία ρυθμίζει τη θερμοκρασία των αχαμνών. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν την κάτω περιοχή των ανδρών και έτσι δημιουργούνται διαταραχές στην παραγωγή σπέρματος.

Η συσκευή συνδέεται με το smartphone και μέσω εφαρμογής δείχνει τη θερμοκρασία που έχετε στο σημείο σας, τα βήματα που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, τους χτύπους της καρδιάς αλλά και τις θερμίδες που έχετε κάψει. Και όταν τελειώσει η μπαταρία, τη φορτίζετε πολύ απλά μέσω USB.

Με αυτή τη συσκευή θα τα… παγώνει τα κύτταρα που δημιουργούν το σπέρμα θα έχουν μεγαλύτερο χρόνο ζωής! Η συσκευή κοστίζει 267 ευρώ και σύμφωνα με την Cooltec, όποιος αγοράσει αυτήν την… ψύκτρα, θα πρέπει να τη φορά 12-16 ώρες την ημέρα για 3 με 4 βδομάδες.

Exit mobile version