Τα παραπάνω κιλά δεν στερούν την… ομορφιά (Photos)

Ενα πανέμορφο μοντέλο που αρνήθηκε να χάσει τα παραπανίσια κιλά της…

H Erin Heatherton είναι μοντέλο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχει αναπτύξει ανοσοποιητικό σύστημα ενάντια στην ανασφάλεια και την απαξίωση της εικόνας της, ειδικά όταν μετά από κάποια χρόνια σταδιοδρομίας στο modelling άρχισε να αντιμετωπίζει πιέσεις από τους άλλους για να χάσει κιλά.

“Στα δύο τελευταία show της Victoria’s Secret μου ζητούσαν επίμονα να χάσω βάρος” λέει στο Motto του περιοδικού Τime. “Αλήθεια;” λέει με ένα βλέμμα δυσαρέσκειας.

Η Heatherton λέει ότι αρχικά εργάστηκε σκληρά προσπαθώντας να ικανοποιήσει τους ανθρώπους για τους οποίους εργαζόταν, τρώγοντας υγιεινά και κάνοντας προπόνηση δύο φορές την ημέρα. Όμως, όσο προετοιμαζόταν για το show του 2013, το σώμα της απλά αντιστάθηκε σε οποιαδήποτε απαίτηση. “Ήμουν πραγματικά κατάθλιψη επειδή δούλευα τόσο σκληρά και ένιωσα το σώμα και τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν” λέει. “Έφτασα σε σημείο να επιστρέφω σπίτι μετά από το γυμναστήριο, να κοιτάω το φαγητό μπροστά μου και απλά να σκέφτομαι ότι θα πρέπει να σταματήσω να με ταίζω” συμπληρώνει.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο www.cnn.gr.

Exit mobile version