Κάντε το online test για την πρόωρη εκσπερμάτιση

Το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης οδηγεί πολλά ζευγάρια στη στέρηση της απόλαυσης μιας ικανοποιητικής σεξουαλικής εμπειρίας.

Οι περισσότερες περιπτώσεις της πρόωρης εκσπερμάτισης δεν έχουν σαφή αιτία. Με τη σεξουαλική εμπειρία και την ηλικία, οι άνδρες συχνά μαθαίνουν να καθυστερούν τον οργασμό. Η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να συμβεί με μία νέα σεξουαλική σύντροφο, σε συγκεκριμένες σεξουαλικές καταστάσεις, ή αν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία εκσπερμάτιση ή σεξουαλική επαφή.

Ψυχολογικοί παράγοντες, όπως το αυξημένο άγχος, ή η κατάθλιψη μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη εκσπερμάτιση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό είναι κάτι που μπορεί να σχετίζεται με μια ιατρική αιτία όπως ορμονικά προβλήματα, τραυματισμό ή κάποια παρενέργεια ορισμένων φαρμάκων.

Η μόνη οργανική αιτία που έχει συνδεθεί με την εμφάνιση του προβλήματος είναι οι παθήσεις του θυρεοειδή, που, όταν αντιμετωπιστούν, ο έλεγχος της εκσπερμάτισης επανέρχεται.

Το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής υγείας του Θάνου Ασκητή πραγματοποιεί το πρώτο διαδικτυακό τεστ για να διαπιστώσετε μόνοι σας αν ανήκετε στην κατηγορία των ανδρών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης.

Πατήστε εδώ για να κάνετε το ONLINE TEST.

Exit mobile version