Πατριώτες, απόψε… χάνουμε τα σπίτια μας!

ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ

Όσο και αν προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια…

Όσο και αν επιδιώκουν μέσα από την παραπληροφόρηση να μη μάθει ο πολίτης την αλήθεια…

Η αλήθεια είναι μία και αυτή πρέπει απόψε ο Αλέξης Τσίπρας και όσοι ψηφίσουν ξανά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» τα μνημονιακά εκτρώματα, να την πουν στον ελληνικό λαό.

Να πουν πως αυτά που του… φώναζε ο σημερινός πρωθυπουργός στις αρχές του Γενάρη, για το… «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» πήγαν περίπατο. Μαζί και ο Πάνος Καμμένος που έχει ξεχάσει, πολύ πιο εύκολα απ’ ότι περίμενε και ο ίδιος ενδεχομένως, τις δικές του προεκλογικές κορώνες, αν και εξακολουθεί να κρατά «αντίσταση», δίχως όμως να μπορεί να επιβάλλει και την ανατροπή αυτών των απαράδεκτων διατάξεων.

Απόψε χάνονται τα σπίτια των Ελλήνων που αδυνατούν πραγματικά να ανταποκριθούν, όχι γιατί ξύπνησαν ένα πρωί και αποφάσισαν να μην πληρώσουν τις τράπεζες, αλλά διότι τα μνημόνια και η πολιτική της… σωτηρίας της χώρας, τους άφησε χωρίς δουλειά και εισόδημα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους τραπεζίτες να μην πειράξουν τα σπίτια για έξι μήνες. Οι δανειστές, όμως, άλλα του έχουν ζητήσει και ακόμα δεν του έχουν απαντήσει στα αιτήματα για τη νομοθέτηση από την πλευρά της κυβέρνησης.

Τελείωσαν τα ψέματα…

Τελείωσαν και οι προεκλογικές υποσχέσεις…

Όσοι ψηφίσουν σήμερα υπέρ των τραπεζών και των ξένων funds που περιμένουν στη γωνία για να αρπάξουν σε τιμές ευκαιρίες την περιουσία των Ελλήνων, θα βρουν απέναντί τους το σύνολο του ελληνικού λαού.

Και όποτε και αν γίνουν εκλογές, είτε το Σεπτέμβρη, είτε τον Οκτώβρη, θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

Για να θυμηθούν αυτά με τα οποία απέσπασαν τη ψήφο των πολιτών στις 25 Γενάρη.

Exit mobile version