Η Τζουντ Σισέ θέλει να μας τρελάνει (Photos)

Η πρώην του Γάλλου ποδοσφαιριστή λίγες ημέρες πριν προκάλεσε πανικό στο instagram με φωτογραφίες μαζί με τις φίλες της και τώρα συμμετέχει σε ριάλιτι βγάζοντας στη φόρα τα …άπλυτα του γάμου της!

Πριν μερικές μέρες η πρώην κυρία Σισέ (ναι του Τζιμπρίλ) ξεσάλωσε με τις φίλες της ανεβάζοντας αρκετές καυτές φωτογραφίες στο Instagram.

Η sexy ξανθιά, στα 40 της χρόνια, μητέρα τριών παιδιών και μετά το διαζύγιό της με τον άσο της μπάλας, συνεχίζει να προκαλεί πολλά σχόλια, καθώς πρωταγωνιστεί σε ένα μίνι ριάλιτι τριών επεισοδίων για το κανάλι S4C το οποίο αφορά τη ζωή της ως WAG και όχι μόνο.

Η Τζουντ γυρίζει στο μέρος που γεννήθηκε, μιλάει με φίλους και δικούς της ανθρώπους, ενώ δε λείπουν οι λεπτομέρειες από την κοινή ζωή της με τον Τζιμπρίλ Σισέ και τα παιδιά τους. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι και ο Γάλλος άσος θα συμμετάσχει σε αυτό το ριάλιτι μιλώντας επίσης για την πρώην γυναίκα του και την οικογένειά τους.

Είναι πασιφανές ότι η όμορφη Τζουντ δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, γεγονός το οποίο το παραδέχθηκε και σε πρόσφατη συνέντευξή της, τονίζοντας ότι το διαζύγιο την πλήγωσε πολύ και πως ο πόνος δεν πρόκειται να φύγει ποτέ. Και κάπως έτσι ενδεχομένως να εξηγούνται όλα αυτά που κάνει τον τελευταίο καιρό η εντυπωσιακή ξανθιά.

Πηγή: sportdog.gr

Exit mobile version