Χαρίστε της με… φαντασία τον πιο δυνατό οργασμό

Εκατοντάδες είναι οι επιστημονικές έρευνες που έχουν εστιάσει στο φαινόμενο του γυναικείου οργασμού, χιλιάδες είναι οι άνδρες που καθημερινά αναζητούν το… σημείο G, προκειμένου να οδηγήσουν στην απόλυτη ηδονή το έτερον τους ήμισυ.

Και όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι ικανό να σας προσφέρει την επιβράβευση της πετυχημένης «παρέμβασής», καθώς το αποτέλεσμα της νέας έρευνας που διεξήγαγαν φοιτητές σε πανεπιστήμιο του Βελγίου ανατρέπει τα πάντα…

Σύμφωνα με αυτό, η εξιστόρηση φαντασιώσεων ανάμεσα στο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, συμβάλλει τα μέγιστα στο να οδηγήσει τη γυναίκα πιο γρήγορα στον οργασμό. Και όταν μιλάμε για εξιστόρηση φαντασιώσεων, μην πηγαίνει ο νους σας στο «μίλα μου βρώμικα». Θα πρέπει να βάλετε και τη δική σας φαντασία να… οργιάσει, ενδεχομένως και κυριολεκτικά, προκειμένου να οδηγήσετε τη σύντροφό σας σε μονοπάτια πρωτόγνωρης ηδονής. Και ίσως διαπιστώσετε αποτελέσματα που σε καμία περίπτωση δεν θα είχατε επιτύχει μέχρι εκείνη τη στιγμή, σε σχέση με τη δύναμη του οργασμού που μπορεί της προκαλέσετε.

Το Dokari σας συμβουλεύει…

Αφήστε στην άκρη τα προκαταρκτικά και κάντε… εντατικά στα προφορικά!

Exit mobile version