Μπείτε και ψηφίστε.
Αποτελεί ένα από τα πιο παραδοσιακά πιάτα για το Πάσχα. Φυσικά και αναφερόμαστε στην μαγειρίτσα, η οποία είναι η διασημότερη σούπα της ελληνικής κουζίνας και είναι το πρώτο πράγμα που τρώμε μετά την Ανάσταση.
Σύμφωνα με την παράδοση η μαγειρίτσα φτιάχνεται με αυγολέμονο, έχοντας μία λευκή σάλτσα, όμως, σε κάποιες περιοχές, η μαγειρίτσα φτιάχνεται με κόκκινη σάλτσα, καθώς υπάρχει η πρόσθεση της τομάτας.
Εσείς ποια προτιμάτε; Την «λευκή» ή την «κόκκινη» μαγειρίτσα;
PHOTO GALLERY 1/4
Μαγειρίτσα: Με κόκκινη ή λευκή σάλτσα; (poll+photos)
