Μπείτε και ψηφίστε.
Αποτελεί ένα από τα πιο παραδοσιακά πιάτα για το Πάσχα. Φυσικά και αναφερόμαστε στην μαγειρίτσα, η οποία είναι η διασημότερη σούπα της ελληνικής κουζίνας και είναι το πρώτο πράγμα που τρώμε μετά την Ανάσταση.
Σύμφωνα με την παράδοση η μαγειρίτσα φτιάχνεται με αυγολέμονο, έχοντας μία λευκή σάλτσα, όμως, σε κάποιες περιοχές, η μαγειρίτσα φτιάχνεται με κόκκινη σάλτσα, καθώς υπάρχει η πρόσθεση της τομάτας.
Εσείς ποια προτιμάτε; Την «λευκή» ή την «κόκκινη» μαγειρίτσα;
PHOTO GALLERY 1/4
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play