Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει ρολό κοτόπουλο με σάλτσα πορτοκαλιού.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε: 1 τεμάχιο ρολό κοτόπουλου, 1κ.γλ. σκόρδο σκόνη, 5κ.σ. ελαιόλαδο, 2κ.σ. βούτυρο λιωμένο, 1κ.γλ. πάπρικα γλυκιά, αλάτι, πιπέρι.
Υλικά για τη σάλτσα πορτοκάλι: 4 πορτοκάλια χυμό, ξύσμα από 1 πορτοκάλι, 800γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, 2κ.σ. νερό, 400ml ζωμό κοτόπουλο, 2κ.σ. μπράντι προαιρετικά, 60γτ. βούτυρο φρέσκο κρύο, 1κ.σ. κορν φλάουρ, 3κ.σ. νερό κρύο, αλάτι, πιπέρι.
Δείτε την υλοποίηση της συνταγής στο βίντεο: Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.
Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.
Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.