Κατά πόσο είναι επικίνδυνα για την υγεία μας;
Τα αυγά είναι ένα φαγητό που έχει πολλά οφέλη για την υγεία, ενώ μπορούν να δώσουν ενέργεια, ειδικά αν καταναλωθούν στο πρωινό. Μάλιστα, είναι ένα από τα αγαπημένα… πιάτα, όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων.
Μερικές φορές, όταν ετοιμάζεστε να μαγειρέψετε τα αυγά, ίσως έχετε παρατηρήσει μερικές κηλίδες. Αν νομίζετε πως πρόκειται για γονιμοποιημένο αυγό, τότε μάλλον κάνετε ένα μικρό λάθος.
Σύμφωνα με τον Μάικλ Ντάρε, καθηγητή της επιστήμης των πουλερικών πρόκειται για σημεία αίματος. Αυτά προκαλούνται από ένα μικρό «δάκρυ» όταν ο κρόκος του αυγού απελευθερώνεται από την ωοθήκη ενός κοτόπουλου. Σε ερώτηση αν είναι υγιεινά για κατανάλωση, η απάντηση είναι ναι… Συνεχής ενημέρωση – Καιρός.
Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.
Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube. Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.
Διαβάστε επίσης:
Μυθική… μάχη ανάμεσα σε τίγρεις! Εμειναν άφωνοι οι επισκέπτες ζωοολογικού πάρκου