Ένα ακόμα κόλπο για την μαγειρική σας.
Οι πατάτες είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα των περισσότερων ανθρώπων. Μάλιστα, η διαδικασία παρασκευής τους διαφέρει ανάλογα με την περίσταση, καθώς μπορούν να γίνουν τηγανιτές, βραστές ή ψητές, χωρίς να χάνουν το ενδιαφέρον αλλά και την νοστιμάδα τους.
Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να φτιάξει τηγανιτές πατάτες, αντιμετωπίζει ένα μικρό… πρόβλημα, καθώς μέχρι να καθαριστεί και να κοπεί και η τελευταία που θα μπει στο τηγάνι, υπάρχει ο… φόβος, κάποιες να έχουν αρχίσει να μαυρίζουν.
Δείτε παρακάτω στην gallery γιατί συμβαίνει, αλλά και το τρικ με το μπολ με παγάκια…
Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.