Δεν φαντάζεστε τι γίνεται όταν βουτάς ένα αυγό σε ξύδι και μετά σε σιρόπι!
Αρχικά, το αβγό βυθίζεται σε ένα ποτήρι με ξίδι και μένει εκεί για μία μέρα. Ύστερα, το βγάζουν από εκεί και είναι εμφανώς πολύ πιο μεγάλο από ένα κλασικό αβγό και μοιάζει να είναι κάπως λαμπερό.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play