Δοκίμασέ το!
Το άρωμα της τσίκνας μας φέρνει όλους πιο κοντά εκτός αν είσαι ο ψήστης, που τραβάς την περισσότερη ταλαιπωρία. Υπάρχουν βέβαια πολλά μυστικά για να βγαίνουν τα κρεατικά πιο νόστιμα και παρακάτω θα μάθεις ένα από αυτά.
Ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής και foodie, Άλτον Μπράουν έχει ένα πανέξυπνο κόλπο για να γλιτώνουμε αρκετή ώρα από την προετοιμασία του BBQ. Όπως ξέρεις, τα ξυλάκια για τα σουβλάκια χρειάζεται να βυθιστούν σε μία λεκάνη με ζεστό νερό και να μείνουν εκεί για 10-30 λεπτά, ώστε να μπορούν να αντέξουν την υψηλή θερμοκρασία της ψησταριάς.
Ο Άλτον προτείνει να γεμίσουμε ένα μπουκάλι με νερό κάποια στιγμή που να έχουμε χρόνο, να βάλουμε μέσα τα ξυλάκια και να το κλείσουμε. Έτσι θα έχουμε ανά πάσα στιγμή έτοιμα ξυλάκια για τα σουβλάκια μας. «Απλά πιέστε λίγο το μπουκάλι και αυτά θα πεταχτούν έξω», εξηγεί. Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery…