Εχετε δει ποτέ πώς φτιάχνεται το πανάκριβο μαύρο χαβιάρι από τα αυγά του Οξύρρυγχου. Απ’ τον… υπέρηχο στην κοιλιά του ψαριού μέχρι την ολοκλήρωση της συσκευασίας!
Καρέ καρέ η επεξεργασία των αυγών, τα οποία αποτελούν σήμερα το πιο ακριβό προϊόν στην αγορά, αφού οι τιμές τους μπορούν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν ακόμα και τις 100.000 ευρώ το κιλό.
Δείτε το βίντεο:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play