Φτιάχνετε τα μπιφτέκια σας με λευκό ψωμί; Μην το κάνετε ξανά! (photos)

Το λάθος στο ζύμωμα.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα, όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Τα μπιφτέκια, για τα οποία και σας γράφουμε, είναι παράλληλα ένα εύκολο φαγητό, ενώ το κρέας που θα επιλέξουμε για τον κιμά θα μας δώσει μία… σειρά από γεύσεις. Μπορεί κάποιος να θέλει πιο… ελαφρύ κρέας, οπότε μπορεί να επιλέξει κιμά από κοτόπουλο ή κάποιος άλλος να… μείνει στην κλασική συνταγή και να εμπιστευτεί τον μοσχαρίσιο κιμά.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Το δεύτερο πιο βασικό υλικό για τα μπιφτέκια είναι το ψωμί. Έτσι μπορούμε να έχουμε ένα ακόμα πιο ζουμερό και αφράτο μπιφτέκι. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξουμε το ψωμί που θα επιλέξουμε. Αν για παράδειγμα ζυμώνετε τον κιμά με λευκό ψωμί, καλύτερα να το σταματήσετε… αμέσως.

Δείτε παρακάτω στην gallery ποιος είναι ο λόγος…

Διαβάστε επίσης:

Μεσσηνία: Ο «χορός» των δελφινιών που καθήλωσε τους πάντες (video)

Η θρυλική φωνή του «141» και το τραγικό τέλος στη ζωή της (photo+video)

Πετάς το νερό από τα βρασμένα μακαρόνια; Δες γιατί να το σταματήσεις (photos)

Exit mobile version