Το λάθος στο ζύμωμα.
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα, όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Τα μπιφτέκια, για τα οποία και σας γράφουμε, είναι παράλληλα ένα εύκολο φαγητό, ενώ το κρέας που θα επιλέξουμε για τον κιμά θα μας δώσει μία… σειρά από γεύσεις. Μπορεί κάποιος να θέλει πιο… ελαφρύ κρέας, οπότε μπορεί να επιλέξει κιμά από κοτόπουλο ή κάποιος άλλος να… μείνει στην κλασική συνταγή και να εμπιστευτεί τον μοσχαρίσιο κιμά.
Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.
Το δεύτερο πιο βασικό υλικό για τα μπιφτέκια είναι το ψωμί. Έτσι μπορούμε να έχουμε ένα ακόμα πιο ζουμερό και αφράτο μπιφτέκι. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξουμε το ψωμί που θα επιλέξουμε. Αν για παράδειγμα ζυμώνετε τον κιμά με λευκό ψωμί, καλύτερα να το σταματήσετε… αμέσως. Δείτε παρακάτω στην gallery ποιος είναι ο λόγος…
Διαβάστε επίσης:
Μεσσηνία: Ο «χορός» των δελφινιών που καθήλωσε τους πάντες (video) Η θρυλική φωνή του «141» και το τραγικό τέλος στη ζωή της (photo+video)
Πετάς το νερό από τα βρασμένα μακαρόνια; Δες γιατί να το σταματήσεις (photos)
Τα μπιφτέκια αποτελούν ένα από τα αγαπημένα και απολαυστικά πιάτα για μικρούς και μεγάλους Pixabay Το βασικό στοιχείο για τα μπιφτέκια είναι ο κιμάς
Pixabay Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι το ψωμί, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην είναι λευκό ψωμί
Pixabay Αν χρησιμοποιείτε λευκό ψωμί, τότε θα χάσετε την υγρασία που θα θέλατε να έχουν τα μπιφτέκια, ενώ δεν αποκλείεται να μην είναι όσο αφράτο προτιμάτε Pixabay Η καλύτερη λύση είναι το μαύρο ψωμί, είτε ολικής άλεσης, είτε πολύσπορο που θα βοηθήσει να ετοιμάσετε αφράτα μπιφτέκια, ενώ παράλληλα θα έχουν και λιγότερες θερμίδες, καθώς δεν θα απορροφηθούν τόσο τα λιπαρά στοιχεία, όσο στην περίπτωση του λευκού ψωμιού
Pixabay
