Το λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι όταν προετοιμάζουμε τις τομάτες για τα γεμιστά…
Πρόκειται για ένα από τα πιο γευστικά πιάτα του καλοκαιριού, μια και αυτή την περίοδο του χρόνου ευδοκιμούν τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται για να ετοιμαστεί. Φυσικά και μιλάμε για τα γεμιστά, τα οποία τα συναντάμε με πολλές παραλλαγές, όχι μόνο στην γέμιση, με ρύζι ή με ρύζι και κρέας, αλλά και στα λαχανικά που θα χρησιμοποιηθούν.
Ωστόσο, κυρίαρχο ρόλο στο… πιάτο των γεμιστών παίζουν οι τομάτες. Κατά γενική ομολογία, βρίσκονται σε κάθε… παραλλαγή του πιάτου, αλλά αν κάποιος αδειάζει το περιεχόμενό της με το κουτάλι, κατά την παρασκευή, τότε κάνει ένα μεγάλο λάθος, το οποίο φαίνεται μετά την ολοκλήρωση του βρασίματος του φαγητού.
Δείτε παρακάτω στην gallery γιατί δεν θα πρέπει να αδειάζουμε τις τομάτες με κουτάλι… Οι τομάτες αποτελούν την βάση των γεμιστών
Pixabay Ωστόσο, αν χρησιμοποιούμε κουτάλι για να τις αδειάσουμε, τότε κάνουμε λάθος
Pixabay Μάλιστα, μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούμε να καταστρέψουμε τα θρεπτικά συστατικά Pixabay Ο λόγος έχει να κάνει με τη δύναμη που χρησιμοποιούμε μόλις αδειάζουμε τις τομάτες
Pixabay Πολλοί δεν μπορούμε να την υπολογίσουμε ακριβώς, με αποτέλεσμα να «διαλύουμε» τη σάρκα της
Pixabay
