Σίγουρα σας έχει τύχει πολλές φορές.
Είναι ένα… πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται στην κουζίνα και ετοιμάζουν φαγητό. Αυτό συμβαίνει κυρίως με ζυμαρικά και ιδιαίτερα όταν αυτά είναι φρέσκα. Σ’ αυτή την περίπτωση ίσως έχετε σκεφτεί να βγάλετε λίγο νερό από την κατσαρόλα ή να βάλετε λιγότερο κατά το βράσιμο.
Αυτή η… τακτική είναι λάθος, καθώς το νερό μπορεί να εξατμιστεί πιο γρήγορα από την ολοκλήρωση του φαγητού, κάτι που ίσως είναι… καταστροφικό, μια και υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσουν ή να μην βράσουν σωστά τα ζυμαρικά.
Δείτε παρακάτω στην gallery το κόλπο… Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.