MasterChef 4: Έλιωσαν στα γέλια οι κριτές – Αυτός είναι ο λόγος (photos+video)

Γέλιο μέχρι δακρύων για τους τρεις σεφ.

Για καιρό φαίνεται πως θα θυμούνται την διαδικασία ασυλίας γι’ αυτή την εβδομάδα οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, οι οποίοι έπρεπε να ταΐσουν στο στόμα τους παίκτες της κόκκινης ομάδας που έχασαν από την ομαδική δοκιμασία. Στόχος ήταν να βρεθεί ο παίκτης που θα μπει στο… απυρόβλητο από τους συμπαίκτες του στην ψηφοφορία για την διαδικασία αποχώρησης.

Η δοκιμασία της ασυλίας περιλάμβανε γευσιγνωσία με γλυκά του κουταλιού, όπου οι παίκτες ήταν μπροστά από τις καμπάνες με κλειστά τα μάτια και οι κριτές προσπαθούσαν να τους… ταΐσουν για να δοκιμάσουν και να δώσουν τις τελικές τους απαντήσεις.

Ωστόσο, σε κάποιο σημείο, οι τρεις κριτές δεν κατάφεραν να μείνουν… σοβαροί, με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά να ρίχνουν το περισσότερο γέλιο. Μάλιστα, ο πρώτος αναγκάστηκε να βγει μερικές φορές από το πλάνο, προκειμένου να ηρεμήσει και να επιστρέψει για να συνεχιστεί το γύρισμα.

Κατά την προβολή του επεισοδίου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «χτύπησε» και μέσω Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με τον Σωτήρη Κοντιζά να έχουν τρελαθεί στο γέλιο, γράφοντας: «Ρε… Σταμάτα να γελάς. Θα μας πετάξουν έξω… Να είμαστε καλά “Τζαπανι” μόνο να γελάμε… @scontizas».

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube

Exit mobile version