Σκάνε… σιγά σιγά οι αποκαλύψεις για το διάσημο ριάλιτι μαγειρικής.
Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε και ο νέος «κύκλος» του MasterChef με τον Μανώλη Σαρρή να παίρνει τον τίτλο του Έλληνα καλύτερου μάγειρα. Ένας παίκτης που έφτασε μία… ανάσα από τον τελικό ήταν ο Πάνος Τόγιας, ο οποίος έκανε μία αποκάλυψη για το σόου.
Ο νεαρός μάγειρας μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και έκανε γνωστό τι απαγορευόταν στους παίκτες να κάνουν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Δείτε…
Τι σου έλειψε περισσότερο το διάστημα που ήσουν στο παιχνίδι; «Οι μπίρες, απαγορευόταν το αλκοόλ. Μετά το γύρισμα, μια μπιρίτσα θα ήταν ότι καλύτερο. Επίσης, μου έλειψαν οι φίλοι μου πάρα πολύ».
Τώρα που τελείωσαν όλα, ποια στιγμή θυμάσαι πιο έντονα;
«Δύο, την πρώτη μου στιγμή, όταν πήρα την ποδιά από τους κριτές, και την ημέρα που αποχώρησα. Αυτά θυμάμαι πιο έντονα». Ποια συμβουλή του μέντορά σου, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, έχεις κρατήσει;
«Μου είπε, κάποια στιγμή, ότι αυτό που βγάζει στα πιάτα του ένας σεφ είναι ο χαρακτήρας του, η εικόνα του. Αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ».
Ποια είναι τα αγαπημένα σου υλικά; «Λατρεύω το βούτυρο, το εστραγκόν σαν αρωματικό και το αρνί».
Η αγαπημένη σου συνταγή;
«Ένα κλασικό φιλέτο μοσχάρι με πουρέ πατάτας. Θα μπορούσα να το τρώω κάθε μέρα».