Μεγάλη είναι η ποσότητα φαγητού που παρασκευάζεται για τις ανάγκες του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής.
Μεγάλη επιτυχία σημειώνει ο τελευταίος κύκλος του MasterChef, όπου επίδοξοι μάγειρες προσπαθούν να πάρουν τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα MasterChef για τη φετινή χρονιά. Οι δοκιμασίες είναι πολλές και απαιτητικές και οι συμμετέχοντες παρασκευάζουν μεγάλες ποσότητες φαγητού σε καθημερινή βάση. Όμως, που καταλήγει όλο αυτό το φαγητό;
Ο Πάνος Ιωαννίδης, εις εκ των κριτών του διάσημου ριάλιτι, σε δηλώσεις του στην «Athens Voice» απάντησε στο ερώτημα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πηγαίνει… χαμένο το φαγητό. «Μεγάλο ποσοστό των προϊόντων διατίθεται από τους χορηγούς του ριάλιτι μαγειρικής. Όσο φαγητό δεν καταναλώνεται από τους 150 ανθρώπους της παραγωγής του MasterChef φυσικά και δεν καταλήγει στα σκουπίδια».
Και κατέληξε: «Μοιράζονται λοιπόν όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε “καλή μεριά”. Τίποτα δεν πάει χαμένο».