Survivor: Η οργή της οικογένειας του Αναγνωστόπουλου για το «ξύλο με τον Ντάνο» (video)

Δικαιολογημένη απόλυτα η έντονη αντίδραση και η δυσαρέσκεια που προκαλεί στις τάξεις της οικογένειας και του φιλικού περιβάλλοντος του Κώστα Αναγνωστόπουλου, η… δήθεν διαρροή για τον τσακωμό του με τον Ντάνο, στο περιθώριο της διεξαγωγής του κυριακάτικου αγωνίσματος για τη δεύτερη ασυλία.

Στον χρήστη του Facebook που μοίρασε στα Media το κείμενο με όσα… εξωφρενικά φέρονταν να έχουν συμβεί μεταξύ των δύο παικτών, με αφορμή τη δήθεν αποχώρηση του Κώστα, μετά από υπόδειξη του Ντάνου (σ.σ. κάτι που δεν υπάρχει πουθενά όπως σας εξηγήσαμε από χθες), δόθηκε απάντηση από φιλικό πρόσωπο του Αναγνωστόπουλο.

Οπως θα δείτε, μάλιστα στο κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ως απάντηση σε όσα επικαλέστηκε ο άνθρωπος που έκανε τη διαρροή, ο Αναγνωστόπουλος φέρεται να χάνει -πράγματι- στο… νήμα την ασυλία από τον Ντάνο την Κυριακή, αλλά να μην φεύγει από το ριάλιτι και να βρίσκεται σε βίλα, χαλαρώνοντας πριν τους τελικούς με τον Ντάνο, τον Βασάλο και τον Μάριο.

Αρα… φεύγει ο Γιάννης Σπαλιάρας την Κυριακή; Θα το γνωρίζουμε πολύ σύντομα. Παράλληλα, στο μήνυμα αυτό γίνεται λόγος και για προσφυγή στη δικαιοσύνη από την πλευρά του περιβάλλοντος του Αναγνωστόπουλου.

Δείτε όσα γράφονται στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα youweekly.gr…

Exit mobile version