Ερχεται (ξανά) το τέλος του κόσμου; Ο Οκτώβριος, η Αγία Γραφή και τα πρώτα σημάδια… (Video)

Νέα σενάρια… καταστροφής του πλανήτη Γη, άρχισαν να έρχονται στη δημοσιότητα, από βρετανικές ιστοσελίδες που κάνουν για τον ερχομό της «Αποκάλυψης», φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τοποθετήσουν και χρονολογικά το τέλος του κόσμου μέσα στον Οκτώβριο του 2017.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται αναφορές σε προφητείες για την σύγκρουση της γης με τον πλανήτη «Χ» ή «Nibiru», που ως αποτέλεσμα θα έχει την καταστροφή της. Ο μεταφυσικός ερευνητής David Meade ισχυρίζεται πλέον ότι γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία που θα συμβεί αυτή η σύγκρουση των δύο πλανητών και την τοποθετεί σε ακριβώς 8 εβδομάδες από σήμερα, μέσα στον Οκτώβριο του 2017.

Στο βιβλίο του «Planet X – The 2017 Arrival» τονίζει με την χρήση μεθόδων της αστρονομίας και σε συνδυασμό με τα αναγραφόμενα στη Βίβλο, κατέληξε στον υπολογισμό της ημερομηνίας που θα έρθει η «Αποκάλυψη». Και πλέον, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Dailystar, η θεωρία του Μέιντι παίρνει σάρκα και οστά βασιζόμενη στις πρώτες μεγάλες φυσικές καταστροφές που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον πλανήτη και θεωρούνται «σημάδια» για τον επερχόμενο «Αρμαγεδώνα».

Γίνεται, μάλιστα, λόγος για τις 10 πληγές της Βίβλου, με την επανεμφάνιση μιας εξ αυτών σε περιοχή της Ρωσίας, όπου η μέρα έγινε νύχτα από την εμφάνιση που έκαναν σμήνη ακριδών, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει το ρεπορτάζ.

Βέβαια, από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στην αγορά το βιβλίο του Meade, ο αντίλογος που εκφράζεται κάνει λόγο για… όνειρα θερινής νυκτός.

Exit mobile version