Ο Χρήστος Βέργαδoς φτιάχνει πάβλοβα και μας δείχνει τον τρόπο για να τη φτιάξουμε μαζί του και να την απολαύσουμε στο σπίτι μας…
Υλικά για την μαρέγκα: 100 γρ. ασπράδι αυγού, 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 100 γρ. ζάχαρη άχνη. Υλικά για την κρέμα πατισερί: 500 ml γάλα, 2 κρόκοι αυγών, 100 γρ. ζάχαρη, 50 γρ. κορν φλάουερ, 2 κάψουλες βανίλιας.
Για την διακόσμηση: φρούτα επιλογής.
Δείτε στο βίντεο πώς θα την φτιάξετε στο σπίτι σας…
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play