Τα τσόφλια φεύγουν με μία κίνηση.
Η αλήθεια είναι πως ο καθαρισμός του αυγού αποτελεί ένα σημαντικό… πρόβλημα σ’ όσους λατρεύουν τη συγκεκριμένη τροφή, καθώς δεν δίνει την ευκολία για την κατανάλωση σε οποιαδήποτε κατάσταση.
Ωστόσο, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος που θα σας λύσει τα χέρια και θα απολαύσετε παντού τα αυγά που θέλετε. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του βρασμού των αυγών ρίχτε μισό κουτάλι του γλυκού μαγειρική σόδα.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανέβει το pH του αυγού, κάτι που προκαλεί την εύκολη αφαίρεση των τσοφλιών από το αυγό.
PHOTO GALLERY 1/4
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play