Θα σας εκπλήξει το αποτέλεσμα.
Μπορεί πολλοί από εσάς να βάζετε ζάχαρη στον καφέ σας, καθώς θέλετε να τον κάνετε πιο γλυκό και να εξαλειφθεί η πίκρα που παράγεται μόλις κατασκευάζεται ο καφές. Όμως, κάποιοι βάζουν αλάτι.
Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως το αλάτι βελτιώνει την γεύση του καφέ, ενώ σύμφωνα με μελέτη του περιοδικού «Nature» το αλάτι καταστέλλει την πίκρα. Έτσι, την επόμενη φορά προσπαθήστε να βάλετε λίγο στον καφέ σας.
Δείτε… Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube
PHOTO GALLERY 1/4
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play