Μπακαλιάρος Σκορδαλιά: Πώς θα πετύχετε τον τέλειο μπακαλιάρο για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου;
Μπακαλιάρος Σκορδαλιά… Ενας συνδυασμός άρρηκτα συνδεδεμένος με την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου, αλλά και άλλων εορτών.
Πόσα ξέρεις, όμως, για τον παστό μπακαλιάρο
Ποιος είναι ο γνήσιος παστός μπακαλιάρος
Ο γνήσιος υγράλατος ή αλίπαστος (παστός) μπακαλιάρος παρασκευάζεται με ξήρανση και αλάτισμα του «ατλαντικού γάδου» (atlantic cod). Aνήκει στην οικογένεια Gadidae, στο γένος Gadus, είδος Gadus Morhua και αναφέρεται επίσης ως «γνήσιος γάδος» (true cod).
Αν θες να μάθεις όλα του τα μυστικά δεν έχεις παρά να απολαύσεις αυτό το βίντεο…