Παρότι οι ηλικιωμένοι 65 ετών και άνω αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο να μολυνθούν από τον νέο ιό COVID-19, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, η πανδημία έχει «χτυπήσει» και όσους είναι κάτω από αυτό το ηλικιακό όριο αλλά και πολλούς νέους.
Δείτε στις παρακάτω εικόνες ποιες είναι οι τροφές που πρέπει να καταναλώνουν σύμφωνα με τους επιστήμονες όσοι είναι 50 ετών και άνω:
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play