Νόστιμη, ζουμερή, γλυκιά και με μαλακή βουτυρένια υφή, η εξωτική παπάγια δεν ονομάστηκε τυχαία «το φρούτο των αγγέλων» από τον Χριστόφορο Κολόμβο.
Η παπάγια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, όπως ψευδάργυρο και μαγνήσιο και έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play