Ίσως το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν τρώμε, να είναι τα μέρη του σώματος που ωφελούνται από την κάθε τροφή.
Γνωρίζουμε πιθανότατα ποιες βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία λαμβάνουμε, καθώς και τον ρόλο της πρωτεΐνης στην ανάπτυξη του σώματος. Το βασικό κριτήριο επιλογής τροφών ωστόσο, παραμένει η γεύση και οι προτιμήσεις μας σε συγκεκριμένες τροφές.
Οι νευρολόγοι υπογραμμίζουν τη σημασία της κατανάλωσης τροφών που ωφελούν τον εγκέφαλο.
Δείτε στην παρακάτω gallery ποιες είναι αυτές οι τροφές: Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play