Τα καυτερά και κυρίως οι καυτερές πιπεριές έχουν πάρα πολλούς που τις λατρεύουν και ελάχιστουν που τις αντέχουν!
Τι προκαλούν, όμως, οι καυτερές πιπεριές στον οργανισμό μας. Εχουν θετικές ή αρνητικές συνέπειες;
Σύμφωνα με νέα έρευνα της Κινεζικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών, οι πικάντικες τροφές, όταν καταναλώνονται σχεδόν κάθε μέρα, μειώνουν κατά 14% τον κίνδυνο θανάτου. Επίσης, έχουν συνδεθεί με χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από καρκίνο, καθώς και από καρδιακές και αναπνευστικές παθήσεις.
Δείτε τις απαντήσεις στο βίντεο…
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play