Καιρός: Παύει να ισχύει από το μεσημέρι της Τρίτης το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ, όπως ανακοίνωσε ο Θοδωρής Κολυδάς.
Ο διευθυντής της ΕΜΥ ενημερώνει για την εξέλιξη το επόμενο τριήμερο, κάνοντας λόγο για λίγα χιόνια
«Μετά το μεσημέρι της Τρίτης υποχωρούν τα έντονα φαινόμενα και το επόμενο τριήμερο θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια με λίγα χιόνια στα ορεινά.
Παράλληλα θα επικρατούν τοπικά θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι έως και την Παρασκευή και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 6 με 9 βαθμών Κελσίου.
Σε γενικές γραμμές αυτή την εβδομάδα οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή».
Ακολουθήστε το dokari.gr στο Google News!⚠️🎯 ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 4/1/2025
Μετά το μεσημέρι της Τρίτης υποχωρούν τα έντονα φαινόμενα και το επόμενο τριήμερο θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια με λίγα χιόνια στα ορεινά. Παράλληλα θα επικρατούν τοπικά θυελλώδεις… pic.twitter.com/6nk0aa7CnI— Theodoros Kolydas (@KolydasT) February 4, 2025