Σιγοψημένο χοιρινό με άρωμα δεντρολίβανου….
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό χοιρινό Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα προσθέτεις ελαιόλαδο και σοτάρεις το κρέας. Μόλις πάρει χρώμα το αφαιρείς και ρίχνεις το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Αφού μαλακώσει σβήνεις με το κρασί και ξαναβάζεις στην κατσαρόλα το κρέας. Προσθέτεις λίγο νερό, τα μυρωδικά και αλάτι και το μεταφέρεις σε μία γάστρα. Ψήνεις για 2 ώρες στους 160 βαθμούς. Μπορείς να το συνοδέψεις με ψητές πατάτες ή με ρύζι και λαχανικά.
Πηγή: enallaxnews.gr
1 κρεμμύδι
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουταλιά κόλιανδρο
φρέσκο δεντρολίβανο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο App Store
Κάνε λήψη της εφαρμογής του Dokari.gr στο Google Play