Χωρίς Λαζαρίδη ο Αιγινιακός

Χάνει την πρεμιέρα των πλέι οφ στο Βόλο με τη Νίκη λόγω προβλήματος στη μέση ο μέσος των κυανόλευκων. Στο Αιγίνιο το ματς με Φωστήρα, στην Κατερίνη μάλλον εκείνα με Ηρακλή, Χανιά και Κέρκυρα.

Νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Τετάρτης στο Πανθεσσαλικό, στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τη Νίκη Βόλου, τέθηκε ο Κώστας Λαζαρίδης. Ο έμπειρος μέσος του Αιγινιακού έχει ενοχλήσεις στη μέση και αναμένεται να μπει σε ρυθμό προπονήσεων από την Πέμπτη. Εκτός μάχης για την ομάδα της Πιερίας είναι και ο τιμωρημένος Φαμπίνιο, ενώ στη διάθεση του Κώστα Νικολαϊδη επανέρχονται οι Κουτσοσπύρος, Χατζής και Πέντα. Το Σάββατο το βάρος στην προπόνηση έπεσε στην επιθετική τακτική, ενώ όπως έγινε γνωστό το δεύτερο ματς των μπαράζ ανόδου και πρώτο εντός έδρας, με αντίπαλο τον Φωστήρα, θα διεξαχθεί κανονικά στη φυσική έδρα των κυανόλευκων, το «Γιάννης Παραλυκίδης».
Για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό, αν και τα τρία τελευταία (τουλάχιστον, αν όχι περισσότερα) ματς της διαδικασίας, με Ηρακλή, Χανιά και Κέρκυρα αναμένεται να διεξαχθούν στο γήπεδο της Κατερίνης, για λόγους τηλεοπτικούς και ηλεκτροφωτισμού (ως γνωστόν δεν υπάρχουν πυλώνες στο Αιγίνιο).

Exit mobile version