Τούντορ: «Δυνατή ομάδα η Γκαμπάλα»

Τον κώδωνα του κινδύνου χτύπησε ο Ιγκόρ Τούντορ εν όψει της πρεμιέρας του Europa League με την Γκαμπάλα.

Ο Κροάτης τεχνικός περιμένει μια δυναμική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δεν παρέλειψε να αναφέρει στους κινδύνους που κρύβει η αυριανή αναμέτρηση στο Αζερμπαϊτζάν.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τη δυναμικότητα της Γκαμπάλα και αν μοναδικός στόχος για αύριο είναι η νίκη: «Πρώτα από όλα μια ομάδα που έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό σε διπλή αναμέτρηση, πρέπει να τη σέβεσαι. Έχουμε αναλύσει τη Γκαμπάλα, είναι μια σοβαρή ομάδα, με πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι επειδή έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές. Θέλω να κερδίζω σε όλα τα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Θέλω να δω μια πολύ καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές μου και το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της εμφάνισης αυτής».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερα αποτελέσματα στην έδρα του: «Πρέπει να διαχωρίσουμε τι σημαίνει παίζω καλά και το τι σημαίνει κερδίζω με άνεση. Δε συμφωνώ ότι είναι διαφορετική η εικόνα. Το αποτέλεσμα κρίνεται από πολλούς παράγοντες, το διαιτητή, τον αγωνιστικό χώρο, την εμφάνιση της ομάδας. Δε συμφωνώ ότι η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι διαφορετική εντός και εκτός έδρας. H δική μου ομάδα θα παίζει πάντα για να κερδίσει. Όλες οι ομάδες για αυτό παίζουν και αυτό κάνει και η δική μας».

Για το τι είδε στα παιχνίδια της Γκαμπάλα με τον Παναθηναϊκό και για το αν έχει κάποιο ειδικό πλάνο για τον Ντόντο: «Έχω δει και τα δύο παιχνίδια. Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να σας πω λεπτομέρειες. Μπορώ να πω αυτό που είπα και πριν. Η Γκαμπάλα είναι μια δυνατή ομάδα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς αύριο».

Exit mobile version