Τα γκολ μας στέλνουν ταμείο…

Φουλ πρόγραμμα, γεμάτο κουπόνι, αρκετές επιλογές για μας.

Καλό Σαββατοκυριακό, στοιχηματικό και μη. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Μίλαν – Κάλιαρι

Α΄ Γύρος: Κάλιαρι – Μίλαν 1-1

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Μίλαν): 9Ν-0Ι-0Η

Άλλο ένα αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα για τους Ροσονέρι επιφύλασσε η προηγούμενη αγωνιστική στη πρωτεύουσα της Τοσκάνης, στη Φλωρεντία με αντίπαλο τη Φιορεντίνα. Η Μίλαν αν και κατάφερε να προηγηθεί αρχικά με τον Ντέστρο στο 56΄λεπτό και να κρατήσει το νικηφόρο και δύσκολο αποτέλεσμα μέχρι το 82΄ λεπτό, δεν κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους 3 βαθμούς, αφού ο Ροντρίγκεζ και ο Χοακίν κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι σε 2-1 και να δυσχεραίνουν και άλλο την θέση του Πίπο στο πάγκο των Μιλανέζων. Μετά την τιμωρία του, επιστρέφει ο Πόλι στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας της Μίλαν. ο Ντε Γιονγκ είναι μία ακόμα από τις επιστροφές που ανακουφίζουν τον Πίπο, στο θέμα της επιλογής για την μεσαία γραμμή.

Απουσίες: Ελ Ζαραουί (Μ, 15/1), Ζαπάτα (Α, 11/0), Ντε Σίγκλιο (Μ, 13/0), Αμπάτε (Α, 14/0), Ζακάρντο (Μ, 2/1), Ραμί (Α, 19/1), Μοντολίβο (Μ, 10/0), Μουντάρι (Μ, 16/2), Μοντολίβο (Μ, 10/0)

Στο τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό έχασε την ευκαιρία, την προηγούμενη αγωνιστική, να σηματοδοτήσει ο Ζέμαν την επιστροφή του με τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στην Έμπολι. Η ομάδα της Τοσκάνης κατάφερε και ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό με το Βετσίνο, ύστερα από λάθος απομάκρυνση της αμυντική γραμμής των παιχτών της Κάλιαρι. Η ομάδα της Σαρδηνία ήταν σαφώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο με πληθώρα χαμένων ευκαιριών και 2 δοκάρια. Το σκορ άνοιξε νωρίτερα πάντως ο Ζοάο στο 20΄λεπτό, με το τελικό 1-1 να αδικεί τους γηπεδούχους. Άβελαρ και Κοσσού είναι οι επιστροφές για το Τσέχο τεχνικό, αν και ο τελευταίος μονάχα αναμένεται να ξεκινήσει σαν βασικός. Ο Ντεσσένα θα ξεκινήσει εκ νέου στην αμυντική γραμμή της ομάδας του νησιού, ύστερα από την περσινή του παρουσία εκεί. Αμφίβολος θα είναι ο Έκνταλ.

Απουσίες: Καπουάνο (Α, 13/0)

Εκτίμηση: Έχει ήδη γραφτεί αρκετές φορές ότι θα αντικατασταθεί ο Πίπο Ιντζάκι από το πάγκο των Ροσονέρι, αλλά ακόμα συνεχίζει ακάθεκτος. Αυτή τη φορά ακούγεται περισσότερο από ποτέ, ενώ την ίδια ώρα φημολογείται ότι πρώτος στη λίστα για του χρόνου είναι ο Σέρβος Μιχαίλοβιτς. Απέναντι θα βρει τους παίχτες του Ζέμαν σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν είναι δεδομένο και το Over 2,5 μαζεύει τις περισσότερες πιθανότητες. Για όσους επιζητούν το σημείο, ο άσος είναι πιο κοντά.

Σίβασπορ – Μπούρσασπορ

Α΄Γύρος: Μπούρσασπορ – Σίβασπορ 3-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Σίβασπορ): 7Ν–1Ι–2Η

Χάνει έδαφος συνεχώς πλέον η Σίβασπορ και έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση. Η ήττα της από την Ρίζεσπορ με 2-1, ήταν η τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου δεν κερδίζει (0-1-3). Μείωσε απλά στο 52′ με τον Εσέρ Μπουρχάν, αλλά έως εκεί. Είναι η πρώτη ομάδα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και αν συνεχίσει ανάλογα τότε θα βρεθεί σύντομα πιο χαμηλά. Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο απέσπασε το εκτός έδρας 1-1 με την Καϊσέρισπορ εκτός έδρας και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Δύο οι σίγουρες απουσίες για το ματς με την Μπούρσασπορ, αφού θα λείψει ο χαφ Μπεκμετσί, που είναι τιμωρημένος και ο τραυματίας στόπερ Τοραμάν.

Απουσίες: Τοραμάν (Α, 10/0), Μπεκμετσί (Μ, 19/1)

Τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Μπαλικεσίρσπορ η Μπούρσασπορ, όμως στο τέλος χαμογέλασε με την εντός έδρας νίκη με 4-2. Προηγήθηλε με τον Τζόσουε στο 15′, αλλά η αντίπαλος γύρισε το ματς σε 2-1 μέχρι το 30′. Ωστόσο, η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνιές δεν έχασε την ψυχραιμία της, φτάνοντας στην ανατροπή με Χόλμεν (36′), Φερναντάο (73′) και Ενές Ουνάλ (85′). Συνεχίζουν θετικά οι «κροκόδειλοι», όντας οριακά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, όμως το έργο τους σήμερα στο γήπεδο της Σίβασπορ μόνο εύκολο δεν είναι. Επιστρέφει ο εξτρέμ Βολκάν Σεν και επιστρέφει στην ενδεκάδα, όχι όμως και ο επίσης εξτρέμΜπακαμπού, που είναι τραυματίας.

Απουσίες: Μπακαμπού (Μ, 18/8)

Εκτίμηση: Ομάδες που σκοράρουν, αλλά δέχονται εύκολα γκολ. Αναμένεται μια ανοιχτή αναμέτρηση και αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το goal/goal.

Μάθετε στο Foxbet ότι πρέπει να γνωρίζετε για τη Betshop και ενημερωθείτε για όλους τους bookmakers της αγοράς στην αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version