Ταμείο χθες, στοίχημα με γκολ στο Coppa Italia

Μια χαρά μας έκατσε το Δευτεριάτικο ταμείο, πήραμε κάποια χρήματα για να μπούμε στην εβδομάδα των κυπέλλων με όρεξη.

Kαι Κόπα Άφρικα με καλές επιλογές και κύπελλο Ελλάδος και μεγάλο ντέρμπι στο νησί, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με το μεγάλο ντέρμπι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Μίλαν – Λάτσιο

Άλλη μία ήττα ήρθε να προστεθεί στην συνολική απόδοση των Ροσονέρι, την προηγούμενη αγωνιστική, αφού η Λάτσιο αποδείχτηκε πολύ ανώτερη αγωνιστικά και επικράτησε με σκορ 3-1 και μάλιστα με ανατροπή. Η Μίλαν λοιπόν, αν και στο 3΄λεπτό προηγήθηκε με τον Μενέζ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τους Λατσιάλι που χάσανε πολλές ευκαιρίες και δείξανε ότι ήταν ζήτημα χρόνου η ανατροπή. Στο δεύτερο ημίχρονο, με το Παρόλο νωρίς νωρίς θα φέρει το ματς στα ίσα και στη συνέχεια με τον Κλόζε και το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Παρόλο θα φτάσει στην ολική ανατροπή, που ήρθε και σχετικά άνετα. Κερασάκι στη τούρτα για την ομάδα του Πίπο, η αποβολή του Μεξές για την απόπειρα πνιγμού του Μάουρι στο 91΄!!!! Τα κακά μαντάτα συνεχίζουν για τον Ιταλό τεχνικό, αφού Μποναβεντούρα και Ελ Ζαραουί θα μπουν στη λίστα των τραυματισμένων. Ταυτόχρονα, ο Μεξές έμεινε εκτός από τον Φιλίππο Ιντζάκι μετά τις πολεμικές επιδείξεις το Σαββατόβραδο. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Χόντα, που γύρισε από το Κύπελλο των Εθνών και περιλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή.

Απουσίες: Ελ Ζαραουί (Μ, 15/1), Ζαπάτα (Α, 11/0), Ντε Σίγκλιο (Μ, 13/0), Μπονέρα (Α, 10/0), Ραμί (Α, 15/1), Μποναβεντούρα (M, 18/3), Μεξές (A, 9/0)

Σαν επιβεβαίωση της πολύ καλής απόδοσης που έχει πιάσει τελευταία η Λάτσιο, ήταν το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη προσεχή αντίπαλο της για τους «8» του Coppa Italia, αφού κατάφερε την ανατροπή του τέρματος του Μενέζ στο 3΄λεπτό και την επιβλητική νίκη με 3-1. Με τον Άντερσον απών, ο Κλόζε με τον Καντρέβα πέταγαν φλόγες στη συνεργασία τους και από ατυχία δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό έγινε στο δεύτερο άνετα, αφού αρχικά ο Παρόλο με σουτ στη κίνηση θα ισοφαρίσει και στη συνέχεια ο Κλόζε θα εκμεταλλευτεί το λάθος του Μοντολίβο και θα γράψει το 2-1. Το τρίτο τέρμα θα έρθει από άψογη αντεπίθεση με σκόρερ τον Παρόλο. Ο Πιόλι, που δήλωσε ότι τους περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι, όπως αυτό του Σαββάτου, δεν θα έχει στη διάθεση του το Τζόρτζεβιτς που είναι εκτός με διάστρεμμα, ενώ παραμένουν αρκετές οι απουσίες στο στρατόπεδο των Λατσιάλι, παρά το ανεβασμένο ηθικό που επικρατεί. Επίσης, φήμες άρχισαν να βγαίνουν σχετικά με την αναζήτηση επιθετικού μετά και το τραυματισμό του Σέρβου που θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 3 μήνες.

Απουσίες: Τζεντιλέττι (Μ, 2/0), Περειρίνια (Α, 1/0), Κιάνι (Α, 7/0), Έντερσον (Μ, 3/0), Μπράαφχειντ (Α, 12/0), Λούλιτς (Μ, 18/3), Άντερσον (Ε, 16/6), Τζόρτζεβιτς (Ε, 20/7)

Εκτίμηση: Δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα σε 4 ημέρες, με αυτή τη φορά να διακυβεύεται όπως αφήνεται να εννοηθεί, η θέση του Πίπο Ιντζάκι στο πάγκο της αγαπημένης του Μίλαν, μετά και τα τελευταία κακά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι βάσει των τελευταίων αναμετρήσεων των δύο ομάδων, για να ποντάρει κανείς στους Ροσονέρι, πρέπει να πιστέψει σε ποδοσφαιρικό εγωισμό των παιχτών της Μίλαν και ίσως στους τραυματισμούς που έχει η Λάτσιο. 2-3 γκολ είναι η επιλογή μας.

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter και μάθετε πρώτοι τα νέα για το διαδικτυακό στοίχημα. Στο newsletter της Τετάρτης: Τι κρύβει η δήλωση Τσίπρα “Επαναφορά του ΟΠΑΠ στο δημόσιο”;

Exit mobile version