Στο νοσοκομείο ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Σε νοσοκομείο του Νταντί μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο θρυλικός σερ Μπόμπι Τσάρλτον μετά από έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε τουρνουά γκολφ.

Ο κορυφαίος Άγγλος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τους «κόκκινους διαβόλους» και την εθνική ομάδα της χώρας του αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια τουρνουά γκολφ στο Σεντ Άντριους και κλήθηκε παρά την αντίρρηση που εξέφρασε αρχικά ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της γειτονικής πόλης της Σκωτίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Manchester Evening News ο 76χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αγγλία το 1966 που έπαιρνε μέρος στο εν για φιλανθρωπικούς σκοπούς τουρνουά στο οποίο έδωσε επίσης το «παρών» και ο Ρούουντ Γκούλιτ , αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι παρά τους πόνους ήθελε να συνεχίσει αλλά ουκ ολίγοι διαφώνησαν μαζί του και κλήθηκε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της πόλης Νταντί κάτι που τελικά αποδέχθηκε να γίνει. Αφού εξετάστηκε εκεί από τους γιατρούς πήρε λίγες ώρες αργότερα εξιτήριο.

Ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον που ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίες επέζησαν της αεροπορικής τραγωδίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μόναχο το 1958 φόρεσε στη λαμπρή του καριέρα 768 φορές και ήταν ο ρέκορντμαν συμμετοχών της πριν τον ξεπεράσει το 2008 ο Ράιαν Γκιγκς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου από το 1984 μέχρι και σήμερα.

Exit mobile version